Lankabroek.nl

Zoeken

 

Bouworde Vlaanderen heeft zeer regelmatig een vrijwilligersproject in Andigama!

 

 

 

 

 


Notice: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' in /var/www/html/lankabroek.nl/templates/siteground-j16-10/html/com_content/article/default.php on line 15

25 oktober 2015

Beste donateurs,

Inmiddels is het kindertehuis al weer zo’n acht jaar in gebruik, dit brengt natuurlijk onderhoud met zich mee. In de afgelopen jaren is er al heel wat klein onderhoud uitgevoerd maar nu komen toch echt de grotere zaken aan de orde. Intensief gebruikte ruimten als de sanitaire voorzieningen en de keuken zijn dan ook hard aan een opknapbeurt toe.

De bedoeling is om een MeerJarenPlan op poten te zetten en aan de hand hiervan het tehuis in ordelijke en veilige staat te houden.

Dit alles zal in eigen beheer worden aangepakt zodat de lijntjes kort blijven. Deze “hands on” methode verminderd de kans op vertraging in de werkzaamheden en zorgen voor de beste prijs/kwaliteit verhoudingen.

Eén van onze eigen mensen uit NL zal dit MJP geheel belangeloos gaan opmaken en de projectleiding op zich nemen. Er zal op korte termijn begonnen worden met een inventarisatie en zoals het er nu naar uit ziet zullen de eerste werkzaamheden al in januari 2016 gaan beginnen. 

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen via deze website met foto’s en verslag.

Groet 

Bas van Kooten